Spelbolag

Percy

Spelbolag

Skriv ett svar
350 läsningar

Det verkar vara svårt att få nya medlemmar till sitt spelbolag och de medlemmar som är med köper inga andelar. En del bolag sänker sina andelspriser för att få fler att köpa in sig, så tydligen har andra samma problem. Jag tycker att intresset blivit lite svalare efter corona-uppehållet. Kanske bara en tillfällig svacka. Förhoppningsvis blir det bättre nu när hösten kommer.


Mattias för för 5 månader sedan Moderator

Ja, det man kan se generellt i statistiken efter Corona är att folk spelar igen, men inte i samma omfattning. Man tippar lika mycket, men för mindre summor. Mar tar det rätt lugnt just nu, antar att osäkerheten kring lagform mm är rätt stor. Och förmodligen återspeglar det sig i viljan i bolagsspelande.

Senast uppdaterad för 5 månader sedan


Tror att det är många har gått över till ombuds andelar i stället för bolag spel. Där du kanske köper en dyrare andel och delar en eventuell vinst på max 10-15 andelar istället för att dela eventuell vinst med 25-50 som det ofta är i bolag.


Jag köpte en andel på Spelpoolens "Sista slanten" i december i fjor. Första gången jag köpte och vi hade 13 rätt. 343.000 delat på 50 andelar. Tror det var ett matematiskt 432 raders, om jag inte minns fel. Är man ute efter alla rätt, så är ju chansen till 13 precis lika stor på ett matematiskt system :-)


lizylizmartin för för 1 vecka sedan

Har ni någonsin funderat på hur man kan bli snabbt rik och tjäna massor av sköna stålar. Det har jag gjort ofta och provat allt från aktier till att spela poker till spel med hästar. Ett tag var jag helt såld på olika betting saiter fram tills jag hittade denna länk https://www.natcasinon.com, där har de massor av underhållande och fram för allt vinst givande spel man kan spela på allt möjligt. Gissa vem numera inte funderar på hur man blir rik snabbt längre, jag vann så stort att jag inte jobbar mer sade upp min anställning och spelar nu på heltid.anställning och spelar nu på heltid.

Senast uppdaterad för 1 vecka sedan


Visar 1 - 5 av 5

Du kan inte skriva i detta ämne: