Spelbolag

Percy

Spelbolag

Skriv ett svar
166 läsningar
Percy för 1 månad sedan

Det verkar vara svårt att få nya medlemmar till sitt spelbolag och de medlemmar som är med köper inga andelar. En del bolag sänker sina andelspriser för att få fler att köpa in sig, så tydligen har andra samma problem. Jag tycker att intresset blivit lite svalare efter corona-uppehållet. Kanske bara en tillfällig svacka. Förhoppningsvis blir det bättre nu när hösten kommer.


Mattias för 1 månad sedan Moderator

Ja, det man kan se generellt i statistiken efter Corona är att folk spelar igen, men inte i samma omfattning. Man tippar lika mycket, men för mindre summor. Mar tar det rätt lugnt just nu, antar att osäkerheten kring lagform mm är rätt stor. Och förmodligen återspeglar det sig i viljan i bolagsspelande.

Senast uppdaterad 1 månad sedan


Ben för 1 månad sedan

Tror att det är många har gått över till ombuds andelar i stället för bolag spel. Där du kanske köper en dyrare andel och delar en eventuell vinst på max 10-15 andelar istället för att dela eventuell vinst med 25-50 som det ofta är i bolag.


Percy för 1 månad sedan

Jag köpte en andel på Spelpoolens "Sista slanten" i december i fjor. Första gången jag köpte och vi hade 13 rätt. 343.000 delat på 50 andelar. Tror det var ett matematiskt 432 raders, om jag inte minns fel. Är man ute efter alla rätt, så är ju chansen till 13 precis lika stor på ett matematiskt system :-)


Visar 1 - 4 av 4

Du kan inte skriva i detta ämne: