Är sidan i skarpt läge?

Raymond Andreassen

Är sidan i skarpt läge?

Skriv ett svar
2348 läsningar

Visar 1 - 7 av 7

Raymond Andreassen för för 4 år sedan

Är sidan i skarpt läge redan nu eller kan man bara testa att göra systemet men inte se det live och är det isf därför jag inte kan gå vidare till liverättningen ?? Vore bra om man kan se "resultatet" av sina villkor och viktningar då det procentsatsen ofta ändras på den färdiga kupongen jämfört med vad jag valt av A - F under 1X2 eftersom att jag sätter villkoren efteråt. Det som ser ut som en 25-42-33 viktning från början kan bli en 44-21-35 viktning när systemet är klart beroende på vad jag sätter för villkor och det vill man ju se så man kan "tweeka" systemet. Vore bra om man kunde testa att slutföra hela processen (skapa, titta, lämna in) så det inte blir knas den 2:a mars om man t ex har hamnat i tidsnöd så man måste stressa inlämningen eller har du kanske redan gjort det eller kommer att göra ?? Isf. kan du ignorera den delen av inlägget men jag skulle hur som helst vilja se resultatet av mitt system. MEN Om det är skarpt läge redan nu så kommer jag inte vidare till liverättningen och ser inga uppenbara fel och inget är markerat som fel iaf. Undrar då vad som kan vara fel ? =) Testade samma rad och villkor i gamla och det funkar så jag tror på alt. 1 Att det inte är i skarpt läge =)

Senast uppdaterad för 4 år sedan


Mattias för för 4 år sedan Moderator

Hej. Sidan är i skarpt läge. Dock stämmer det att man idag inte kan se det procentuella utfallet av genereringen. Men i övrigt ska det funka att generera, lämna in och rätta sina rader. Testa vetja.

Ska försöka få till en fördelningsvisning inom kort. Förstår att man vill ha det :)


Raymond Andreassen för för 4 år sedan

Aha ok då är ju frågan varför jag inte kom vidare till liverättningen och inlämningen ??? Fick köra på "gamla" sajten Ska testa i dag igen så får vi se :)


Raymond Andreassen för för 4 år sedan

Nope, jag kommer inte vidare, ser inga andra system heller så nåt lurt är det :/


Ben för för 4 år sedan

Jag lämnade in via telefonen idag och du gick bra. Försöket lämna in via Explorer engång och då funka det inte så jag bytte till google chrome och då funka det utan problem.


Mattias för för 4 år sedan Moderator

Raymond Andreassen said:

Nope, jag kommer inte vidare, ser inga andra system heller så nåt lurt är det :/

Hur gör du då? Det enklaste är att du öppnar en kommande kupong, väljer en viktning, exempelvis Oddset. Sedan klickar du på "gå till liverättning". Det borde funka. Ser inga felmeddelanden i loggen heller.... Skumt

Senast uppdaterad för 4 år sedan


Percy för för 4 år sedan

Testade precis. Gick hur bra som helst.


Visar 1 - 7 av 7

Du kan inte skriva i detta ämne: