13 rätt?

Ben

13 rätt?

Skriv ett svar
425 läsningar
Ben för 4 månader sedan

Tänkte kolla om det är någon som prickat 13 rätt med ny roboten ? Själv har jag bara fått till några 11or.

Senast uppdaterad 4 månader sedan


Mattias för 4 månader sedan Moderator

Med den här nya sidan har jag inte hört något sånt. Däremot på gamla har det varit en del som hört av sig och tackat för åtminstone sex-siffriga belopp :) Men det är ju samma algoritm, så det borde gå lika bra med denna nya.


Ben för 4 månader sedan

Det har jag läst på andra sidan. Kan va roligt om folk vill dela med sig hur det gått här på nya sidan Själv har jag bara fått några 11or men jag kämpar på med att hitta bra viktningar och 13 rätt😁

Senast uppdaterad 4 månader sedan


Ulf Holmklo för 3 veckor sedan

Har en massa 11or o 12or men fortfarande inte 13 rätt. O då spelar vi för ca 400kr per system.


Mattias för 3 veckor sedan Moderator

Nu kan man kika på "Vinnare" i menyn. Och som jag kan se så är det faktiskt några som prickat in 13 rätt. Mest imponerande är nog den som pickat in 13 rätt på 288 rader.


Percy för 3 veckor sedan

Att få 13 rätt är enormt svårt. Har bara haft 13 rätt ett par gånger under alla år jag tippat. Fick dessutom låg utdelning. Däremot har jag haft en massa 12:or genom åren och 12:orna har gett mig mer pengar än vad mina tretton gav :-)


Mattias för 3 veckor sedan Moderator

Ja. Att sätta 13 rätt är att sätta den enda rätta raden bland över 1,5 miljoner möjliga. Det är statistiskt nästan orimligt


Mattias för 3 veckor sedan Moderator

Denna är faktiskt än mer imponerande: https://tipsrobot.se/live/Y3y8


Mikael 65 för 1 vecka sedan

Själv började jag med tipsrobot förra våren och 68:- satsade på ET 11 juni gav cirka 21,000:- tillbaka. Tack för det tipsrobot. Har även haft flertalet 10, 11 och 12 rätt men småsummor. Tilläggas att jag endast (!) spelat på tipset i ca 1,5 år efter jag lagt all fritid på annan hobby tidigare :-)

Senast uppdaterad 1 vecka sedan


Visar 1 - 9 av 9

Du kan inte skriva i detta ämne: