mats.brandt@outlook.com

Mats Brandt

Medlem i följande ligor


Senast skapade ämnen
Sträng vs. Snäll
Chrome browser i mobilen
Villkor.
Synpunkter.
Spelanalys


Senaste forumsinläggen
Sträng vs. Snäll Tack. Make sense.
Testimonial Stort Grattis
Matcher i rad Om jag inte minns helt fel, så var detta ett önskemål från mig också. Dock ganska länge sedan :)
Klent utfall Instämmer. Några spikar är ett måste. Körde 100r med 4 spik o 1 halv. Tyvärr sprack jag på 2 spik. http://tipsrobot.se/live/g4qj2 Hade blivit 11r, men tyvärr ingen utdelning då bara favoriter vann. 13 hela är som att köra en rad lotto, typ.
Klent utfall Om man också lägger in 3 spik så blir utfallet ännu bättre. Oftast finns det 1-2 favoritspikar. Och de brukar vinna för det mesta, och detta är något vi inte kan rå över. Utdelningen blir vad det blir. Spelar man för 100-200:- anser jag att man måste spika en del favoriter och samtidigt acceptera 25 000:- på 13 rätt. Om den nu sitter. Lycka till!
Vinst! Grattis
Algotrim Haha, ja den var bra på slutet. Tack för förklaringen.
Algotrim Men vänta nu Mattias. till mig har du sagt att Sträng följer din viktning mer än vad Balanserad gör. Alltså borde Sträng följa favoriterna mera, alltså efter hur du viktat? Och att den Snälla, verkligen blandar och ger, som ju kan användas om man nu inte tror på sin viktning. Snäll, om jag är ute efter stor pengar. Sträng, om jag vill följa favoriterna, Balanserad, där imellan. Så har jag förstått det. Rätt eller fel?
Förslag angående viktningar http://tipsrobot.se/forum/1/subjects/38 :)
Sparade viktningar Hej. Tror detta varit på tapeten tidigare. När jag viktar, så har jag viktat ett antal B och sedan ett villkor på antal B (min-max). Efter inlämning ser jag villkoret men inte vilka matcher som jag har viktat med B. Sitter och gissar nu. Eller går et att se på något sätt? //Mats