Mattias

Mattias Hamberg

Medlem i följande ligor


Senast skapade ämnen
Facebook-inloggning kommer sluta fungera
Powerplay och Topptipset på G
Störningar väntas efter 1 mars
Europatipset 16/8
Europatipset 13/8
Stryktipset 12/8
Europatipset 9/8
Snabbtipset igen!
13 rätt för mig!
Anpassning till Svenska spel


Senaste forumsinläggen
Viktningen försvinner Jag försöker kolla, men så länge jag inte kan återskapa problemet så är det svårt att veta när det är fixat. Vad använder du för webbläsare? Du bör använda senaste versionen av Google Chrome. Vilket operativsystem använder du? Jag har testat på windows och mac os, android och ios, och för mig funkar det på alla. Vi kan börja där så ska vi nog få ordning på detta.
Fördelningen Nja. När jag hämtar ut siffrorna ur databasen görs den beräkningen, i syfte att komma så nära som möjligt. Men det går inte att göra själv. Kanske får jag göra helt om systemet till näst-nösta version ;)
Villkor Nej. Se på match 3. Där har du två A. 1 är ett A och X är ett A. Men bara en av dessa kan ju komma på en enskild rad, och oavsett vilken av dem det blir så räknas det som ett A. Under inga villkor kan ju båda dessa existera på en och samma rad. Så om du sätter alla matcher till A-A-A så kan det fortfarande inte bli fler än 13 A på varje enskild rad. :)
Förbättringar Mmm. Jag ska fundera på det. Frågan är bara hur själva interfacet skulle se ut
Förbättringar Tja... Hmmm... Det du kan göra idagsläget är att utgå ifrån svenska folket men villkora på de mest troliga tecknen. Välj A och sätt maxtaket där den tar bort några rader. Gör samma med B. På så vis får du ju ungefär vad du vill. Eller har jag missförstått?
Förbättringar Förstår inte riktigt hur du menar. Men det låter intressant
Garanti Det vet man inte ;) Och det beror på att Tipsrobot, helt med flit, inte använder sig av en mall eller ram. När man gör det skapas en hel del tämligen oönskade rader på kupongen bara för att få ihop matematiken. Tipsrobot försöker istället maximera vinstchansen, och då är det smartare att använda sig av en annan sorts algoritm. Jämför gärna under några omgångar utan att satsa så ska du se att det faktiskt funkar.
Fel utdelning TT? Hmmm. Ska kika på det.
säkerhet Det är uppdateringsskriptet som inte körs ordentligt. Har lagt in en lock-fil med lite fördröjning för att spara serverkraft, men jag ska fixa till det igen, jag var nog för snål.
Förbättringar 1)  Det kan jag fixa rätt snabbt. Nu är det åtgärdat. Kolla gärna så att det funkar :) 2) Håller helt med dig. Anledningen till att det blir så är att själva vyn måste kontrollera raderna på alla dina kuponger. Detta är lite för besvärligt att fixa i just denna version, men jag kan göra som du föreslår tills vidare. Nu bör det gå aningen snabbare. 3) Hmmm… Detta är märkligt. Detta beror på att värdena sparas som procentvärden, inte tecken, eftersom de ska gå att vikta ihop. Detta kommer jag inte röra just nu, men jag ska hålla utkik på det innan jag släpper nästa version. 4) Detta är en bra idé, men tyvärr skulle det göra verktyget mer avancerat. Om jag skulle lägga till något sådant skulle de raderna som skulle måsta tillkomma, plockas ifrån de reducerade raderna. Alltså: vill man helgardera första matchen och man vill satsa 99kr så kommer det i praktiken bara bli 33 reducerade rader, upprepade tre gånger. Men jag är som sagt lite tveksam. Men håll gärna diskussionen igång. 5)  Förstår inte riktigt hur du menar här. Kan du förklara närmare. 6) Detta håller jag med om. I nästa version har jag gjort dem till olika nyanser av blått. När det börjar närma sig release kan du få kika på det och se om det räcker :) 7) Ahhh… Helt riktigt. Ska kika på detta till nästa version. Ska överlag se över live-vyn. Dock är det lite ”trist” att Svenska spels live-bevakning blir bättre och bättre, men jag ska fundera på hur detta ska göras. Skulle gärna vilja ha en enhetlig lösning för samtliga system.