Mattias

Mattias Hamberg

Medlem i följande ligor


Senast skapade ämnen
Facebook-inloggning kommer sluta fungera
Powerplay och Topptipset på G
Störningar väntas efter 1 mars
Europatipset 16/8
Europatipset 13/8
Stryktipset 12/8
Europatipset 9/8
Snabbtipset igen!
13 rätt för mig!
Anpassning till Svenska spel


Senaste forumsinläggen
Toptips Det bör inte vara borttaget. Men för någon månad sedan var det en bugg som gjorde att kupongerna inte uppdaterades riktigt.
Viktningen försvinner Jag försöker kolla, men så länge jag inte kan återskapa problemet så är det svårt att veta när det är fixat. Vad använder du för webbläsare? Du bör använda senaste versionen av Google Chrome. Vilket operativsystem använder du? Jag har testat på windows och mac os, android och ios, och för mig funkar det på alla. Vi kan börja där så ska vi nog få ordning på detta.
Fördelningen Nja. När jag hämtar ut siffrorna ur databasen görs den beräkningen, i syfte att komma så nära som möjligt. Men det går inte att göra själv. Kanske får jag göra helt om systemet till näst-nösta version ;)
Villkor Nej. Se på match 3. Där har du två A. 1 är ett A och X är ett A. Men bara en av dessa kan ju komma på en enskild rad, och oavsett vilken av dem det blir så räknas det som ett A. Under inga villkor kan ju båda dessa existera på en och samma rad. Så om du sätter alla matcher till A-A-A så kan det fortfarande inte bli fler än 13 A på varje enskild rad. :)
Förbättringar Mmm. Jag ska fundera på det. Frågan är bara hur själva interfacet skulle se ut
Förbättringar Tja... Hmmm... Det du kan göra idagsläget är att utgå ifrån svenska folket men villkora på de mest troliga tecknen. Välj A och sätt maxtaket där den tar bort några rader. Gör samma med B. På så vis får du ju ungefär vad du vill. Eller har jag missförstått?
Förbättringar Förstår inte riktigt hur du menar. Men det låter intressant
Garanti Det vet man inte ;) Och det beror på att Tipsrobot, helt med flit, inte använder sig av en mall eller ram. När man gör det skapas en hel del tämligen oönskade rader på kupongen bara för att få ihop matematiken. Tipsrobot försöker istället maximera vinstchansen, och då är det smartare att använda sig av en annan sorts algoritm. Jämför gärna under några omgångar utan att satsa så ska du se att det faktiskt funkar.
Fel utdelning TT? Hmmm. Ska kika på det.
säkerhet Det är uppdateringsskriptet som inte körs ordentligt. Har lagt in en lock-fil med lite fördröjning för att spara serverkraft, men jag ska fixa till det igen, jag var nog för snål.