Forumet

Redusera bort dom mest spelade raderna går det ???

Skapad av Börje Primer , fre 4 okt 21:23

Hej Mattias tackar för ett fantasktiskt bra Robotsysem Har satt några 13 rätt tack vare den
Men jag saknar en funkision Det är att redusera bort dom mest spelade raderna typ ingen vinst på 10 rätt och lite på 13 rätt Detta kanske har varigt uppe förrut på tal
Inget viktigt igentligen men en kul viktning till sitt system

MVH Börje PMattias Hamberg Eventuellt skulle det kunna gå med en ny version längre fram, frågan är väl mest hur man får ut den informationen. Man kan ju idag välja att kräva minst en skräll per rad och att minst en favorit måste falla. Och mer än så tror jag att det är svårt att åstadkomma just nu.
sön 15 apr 10:29
Pierre Gasslander Intressant. Borde det inte gå att knåpa ihop att efter man är klar med sin rad, viktning och krav när själva systemet skapas att man "köper raderna" först som har minst streckat procent enligt svenska spel just vid den tidpunkten. (alltså istället för att välja viktning snäll/bal./hård).
Det betyder att sista raderna man köper är alla med högst streckade %. Vilket betyder att vinner alla favoriter så kommer man inte få 13 om man kör reducerad inlämning. Går det att få till en sådan funktion?
lör 11 aug 13:07
Bojan The King Kan väl inte vara svårt att veta vilka rader som är mest spelade när tipsroboten har en flik med svenska folket?????!!!!!!öööööö hallå?!Är inte dom det mest spelade?
fre 12 jul 21:41
Percy Pettersson Speltjänst har bl.a en utdelningsreducering. När man är klar med sina rader, så kan man sätta ett minsta utd. på 13 rätt.
Är man ute efter utdelning på 10 rätt, så bör man sätta runt 70K på 13 rätt som minst. Hittills i år har 13 rätt på över 70K alltid gett utdelning på 10 rätt. Men det garanterar naturligtvis inte att det blir så framöver. Man riskerar också att missa 13 rätt om utdelningen ger 60K och det är ju inga småpengar :-)
Så... som reduceringsverktyg är det kanske inte det ultimata.
sön 14 jul 09:56
Mattias Hamberg Det skulle ju kunna vara ett ställbart värde. Dock är det svårt att räkna ut exakt vinstsumma. Men man kan mappa avvikelse från svenska folket på så vis att för hög överensstämmelse med svenska folket ger ett lägre värde, varpå man skulle kunna filtrera rader utifrån det. Kanske något för framtiden
fre 4 okt 21:23