Forumet

säkerhet

Skapad av Johnny Söderberg , sön 23 dec 10:43

Tänkte att det kan vara bra att ha information om att sidan är osäker och när man loggar in kan vem som helst med lite kunskap ta reda på ett lösenord. Om du har reklamintäkter på sidan borde det räcka för att köpa ett certifikat från någon utgivare.Mattias Hamberg Jess. Sidan har inte https / ssl än och det är inte jättedyrt. Ska fixa det till nästa version som nog kommer efter sommaren. Men det är ändå på inga sätt en osäker inloggning och det stämmer inte att vem som helst enkelt kan ta reda på ditt lösenord. Det krävs en del jobb även för kunniga människor. Lösenordet är mycket säkert krypterat och det skulle behövas ett medvetet riktat angrepp för att någon ska lyckas.

Men säkraste systemet just nu, om man är orolig (vilket man sannolikt inte behöver vara) är att logga in via Facebook eller Google, som lär ha enormt säkra system.
ons 6 jun 10:24
Mattias Hamberg Nu är det fixat och systemet är helt säkert nu. :)
ons 31 okt 12:09
Trana viktningarna på powerplay försvann precis.. vad hände ?

lör 22 dec 17:39
Mattias Hamberg Det är uppdateringsskriptet som inte körs ordentligt. Har lagt in en lock-fil med lite fördröjning för att spara serverkraft, men jag ska fixa till det igen, jag var nog för snål.
sön 23 dec 10:43